Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Підсумки конкурсу «Моя дизайнерська ялинка 2021»

Підсумки конкурсу «Моя дизайнерська ялинка 2021»

Нарешті завершився останній етап конкурсу «Моя дизайнерська ялинка 2021», в якому взяли участь 64 учасники, серед яких студенти, учні середніх шкіл, українські та французькі гості. Загалом конкурсні роботи зібрали 2851 лайку від прихильників та друзів на сторінці Центру франкомовних програм Університету імені Альфреда Нобеля на Фейсбуці. Разом із цим понад 9000 людей отримали змогу побачити роботи наших конкурсантів у найбільшій у світі соціальній мережі. А найголовніше, що всі разом ми подарували один одному чудовий святковий настрій, атмосферу креативного пошуку ідей і, безумовно, чарівні результати нашої сумісної роботи – цілий вернісаж авторських дизайнерських ялиночок та незабутні спогади!

Як ми й домовлялися, 14 січня о 12.00 ми провели підрахунок всіх лайків і підбили підсумки конкурсу, спираючись на результати саме на цю годину. Отже, переможцями конкурсу «Моя дизайнерська ялинка 2021» оголошуються:

  • 1 місце – учні НВК гімназії №11 м. Кам’янське, Фролова Поліна і Шевченко Софія із 267 лайками від своїх прихильників,
  • 2 місце посів також учень НВК гімназії №11 м. Кам’янське, Дмитро Климович, який отримав 260 лайків,
  • 3 місце посіла учениця НВК гімназії №11 м. Кам’янське, Самойленко Василіса зі 157 лайками,

Було також прийняли рішення відмітити 4 місце зі 154 лайками, яке посідає ялинка від Олійник Марії, також учениці НВК гімназії №11 м. Кам’янське.

Щиро вітаємо всіх переможців, а також висловлюємо глибоку подяку заступнику директора з навчально-виховної роботи та вчителю французької мови цієї гімназії, Черкасовій Тетяні Василівні, яка виступила блискучим координатором і партнером цього проєкту в НВК №11 м. Кам’янське. Ми також щиро вітаємо весь колектив цього навчального закладу, який сумарно набрав найбільшу кількість лайків для своїх конкурсантів!

Хочемо також щиро привітати середню школу з поглибленим вивченням французької мови №126 м. Дніпро, яка також взяли активну участь у нашому конкурсі та школу №95 з м. Кривий Ріг.

Ми хочемо відзначити, що серед студентів найбільшу кількість лайків отримав студент Університету імені Альфреда Нобеля, Іванов Андрій. Міжнародне журі нашого конкурсу окремо відзначає оригінальність концептуального проєкту геометричних ялинок від студента Університету імені Альфреда Нобеля Артема Єрохіна, а також ялиночку-скриньку від гості нашої сторінки, Марини Смірнової.

Член нашого журі, професійна дизайнерка, архітектор і художниця, Ольга Великородна, окремо відзначає вдале композиційне і дизайнерське рішення, які були обрані для створення ялинки учениці гімназії №11, Циганок Ніки!

Оргкомітет знає, що багато людей ще продовжують підтримувати своїх улюбленців і ми із захопленням спостерігаємо за тим, як стрімко зростають рейтинги наших учасників і як лише кілька голосів розділяють одного конкурсанта від іншого! Ми щиро дякуємо всім за таку активність, публікуємо фото ялиночок – переможниць та вважаємо, що головне набуття нашого конкурсу в тому, що нам усім разом вдалося створити незабутнє новорічне свято!

Ми ще раз вітаємо всіх переможців та учасників цього конкурсу та всіх, хто доклав свої зусилля до реалізації цього конкурсу та підтримки його учасників! Ми вже підготували сувеніри для всіх учасників, подяки нашим шановним партнерам, а також дипломи та пам’ятні подарунки від Університету імені Альфреда Нобеля та Центру франкомовних програм для всіх переможців конкурсу!

Дякуємо всім за співпрацю та запрошуємо вас на наші подальші відкриті заходи! Інформацію про них ви зможете оперативно отримувати, підписавшись на нашу сторінку у Facebook або на наш Telegram канал!

Бажаємо всього найкращого вам і вашим родинам та до нових зустрічей!

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52