Логотіп університета імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

0-800-75-51-57

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Тренінг: «Практичні аспекти впровадження системи ХACCP в кафе і ресторанах»

🕘 1,5 дні навчання

📌 міжнародні стандарти з якості та безпеки харчових продуктів;

📌 вимоги законодавства в їх розробці та впровадженні;

📌 заходи управління небезпеками в місцях перетину потоків сировини, напівфабрикатів, готової продукції, відходів і персоналу;

📌 що таке ХACCP-дослідження, контрольна критична точка та управління;

📌 які форми документів необхідно впровадити для розробки та підтримки ХACCP;

📌 забезпечення ідентифікації сировини та готової продукції, своєчасне вилучення харчових продуктів

❗️ Тренінг буде потрібний і корисний:

директорам, адміністраторам, шеф-кухарям, су-шефам, завідувачам виробництва їдалень, кафе, бістро, ресторанів, харчоблоків та інших закладів громадського харчування.

Вартість участі уточнювати за тел.

098 235 61 61

056 720 71 47

Розповісти

school and education

Гаряча лінія

0-800-75-51-57