Логотіп університета імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

0-800-75-51-57

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Запрошуємо взяти участь у конкурсі з готельно-ресторанного бізнесу «ALL-INCLUSIVE»

Кафедра міжнародного туризму, готельно-ресторанної справи та мовної підготовки

Медіа-центр

Конкурс з готельно-ресторанного бізнесу

«ALL-INCLUSIVE»

для учнів 10-11 класів середніх загальноосвітніх закладів

м. Дніпро

Ви визначаєтесь з майбутньою професійною діяльністю?

Мрієте про кар’єру у перспективній галузі готельно-ресторанної справи?

Ви добре знаєте ресторани, готелі та кафе Дніпровського регіону?

У Вас є цікаві ідеї щодо вдосконалення гостинності у нашому місті?

Ви творча, активна особистість та вивчаєте іноземні мови?

Якщо ТАК, приходьте до нашого Університету та візьміть участь у Конкурсі з готельно-ресторанного бізнесу для учнів старших класів середніх загальноосвітніх закладів «All Inclusive» , що буде проходити 28 листопада 2019 року.

До участі у Конкурсі запрошуються команди учасників 3-5 осіб.

Робочі мови заходу – українська, англійська, російська, німецька, іспанська.

Для участі у Конкурсі необхідно до 10 листопада 2019 року (включно) надіслати на електронну адресу оргкомітету (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) заповнену заявку (завантажити бланк).

Після отримання заявки Оргкомітетом буде надіслано підтвердження та, за необхідністю, офіційне запрошення.

За результатами участі у заході всі учасники та команди-переможці отримають відповідні Сертифікати.

Правила та регламент проведення Конкурсу наведено у Додатку 1.

Орієнтовну програму конкурсу наведено у Додатку 2.

Початок конкурсу о 14.00

 

КОНТАКТИ ОРГКОМІТЕТУ

Кафедра міжнародного туризму, готельно-ресторанного бізнесу та мовної підготовки Університету імені Альфреда Нобеля

вул. Січеславська Набережна 18,

Дніпро, 49000, Україна

E-mail оргкомітету: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Тел. кафедри міжнародного туризму, готельно-ресторанної справи та мовної підготовки: (0562) 31-20-47

Координатори Конкурсу:

М’ясоїд Галина Іванівна, кандидат педагогічних наук, доцент, виконуюча обов’язки завідувача кафедри міжнародного туризму, готельно-ресторанного бізнесу та мовної підготовки.

Захарова Світлана Геннадіївна, кандидат наук з державного управління, доцент, заступник завідувача кафедри міжнародного туризму, готельно-ресторанного бізнесу та мовної підготовки з напряму «Готельно-ресторанна справа».

Дербак Ольга Анатоліївна, викладач кафедри міжнародного туризму та мовної підготовки.

Тел.: (0562) 31-20-47, 0973605383 (Viber)

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

ДОДАТОК 1

ПРАВИЛА ТА РЕГЛАМЕНТ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Мови заходу українська, англійська, російська, німецька, іспанська. Звертаємо увагу на той факт, що деякі конкурсні завдання виконуються іноземними мовами, оскільки саме ними обслуговується переважна більшість міжнародних туристів в усьому світі, тому володіння англійською, німецькою та іспанською ми вбачаємо як необхідну передумову до побудови успішної кар’єри в індустрії гостинності.

Журі: керівники/тренери команд, представники Університету імені Альфреда Нобеля.

ПОЧАТОК ВІКТОРИНИ о 14.00

Прохання командам прибути о 13.30.

Збір команд біля центрального входу Університету імені Альфреда Нобеля для фотографування.

Вікторина складається з п’яти етапів, з них чотири – конкурсних.

І етап. Презентація команд (до 3-хв) англійською мовою.

Презентація командами візитівки команди.

ІІ етап. Конкурс «Сервірування»

Із наданих комплектів посуду кожна команда повинна правильно сервірувати стіл згідно правилам сервирування та вимогам етикету (до 5 хвилин).

ІІІ етап. Конкурс домашніх завдань «Концепція готелю або хостелу»

Кожна команда протягом до 5 хвилин повинна зробити презентацію концепції хостелу або готелю у форматі Power-Point англійською мовою. Концепція повинна містити опис місцезнаходження місця розміщення, його призначення та обґрунтування форм обслуговування.

IV етап. «Обслуговування клієнтів на рецепції (прийом, реєстрація та поселення)»

АБО «Обслуговування офіціантом клієнта ресторану (презентація меню та замовлення блюд)»

Кожна команда повинна підготувати сценку англійською, німецькою, або іспанською мовами та презентувати одну з двох ситуацій обслуговування клієнта готелю/ресторану (до 5 хвилин).

V етап. Майстер-клас «Qualification call» (20 хвилин) від О.В. Меміш, директора Центру міжнародної освіти Університету імені Альфреда Нобеля, івент-менеджера готелю «Hilton», м.Київ.

Цей етап не є конкурсним та не потребує попередньої підготовки.

Підведення підсумків Конкурсу (журі підраховує бали, визначає команду-переможця).

Оголошення результатів Конкурсу, нагородження переможців, вручення Сертифікатів учасників.

 

ДОДАТОК 2

ОРІЄНТОВНА ПРОГРАМА КОНКУРСУ

13.30 – Збір учасників на території меморіально-паркового комплексу Дніпро університету імені Альфреда Нобеля).

14.00-14.15 – Урочисте відкриття Конкурсу з готельно-ресторанного бізнесу для учнів старших класів середніх загальноосвітніх закладів «All Inclusive» (Зала Нобелівських лауреатів).

14.15-14.35 – І етап. Презентація команд-учасниць Конкурсу.

14.40 – 14.50 – ІІ етап. Конкурс «Сервірування»

14.50-15.20 – ІІІ етап. Конкурс «Концепція готелю або хостелу»

15.25 – 16.00 – IV етап. «Обслуговування клієнтів на рецепції (прийом, реєстрація та поселення)» АБО «Обслуговування офіціантом клієнта ресторану (презентація меню та замовлення блюд)»

16.00-16.20 – V етап МАЙСТЕР-КЛАС «Qualification call»

16.25-16.40 – Урочисте закриття Конкурсу: підведення підсумків, нагородження команд-переможців та учасників.

Від’їзд учасників.

Розповісти

school and education

Гаряча лінія

0-800-75-51-57