Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Дуальне навчання – це реальність!

Програма дуального навчання, започаткована цього навчального року Університетом імені Альфреда Нобеля та компанією «Метал-Експерт» на базі підготовки магістрів з міжнародних економічних відносин, набирає обертів. Поєднання теоретичних знань, набутих в Університеті, з практичними навичками, які дає виконання реальних завдань на підприємстві, стає запорукою якісної професійної підготовки. Висока мотивація усіх учасників програми (університету, компанії і, головне, студентів!) забезпечує швидке досягнення успіхів. Цікаво й те, що у програмі приймають участь не тільки ті студенти, які мають базову освіту з міжнародних економічних відносин, але й ті, хто закінчив бакалаврат за іншими спеціальностями, але прийняв рішення пов’язати свою майбутню професійну діяльність з аналізом світових ринків, що сьогодні є одним з найперспективніших напрямків.

1z

3z

Зараз розпочинається підготовка до формування групи учасників програми на наступний навчальний рік. То ж, саме час подумати про свій вибір. А щоб він був усвідомленим, ось лише кілька думок тих, хто приймає участь у цій програмі:

2z

Микита Горбуля:

Я студент спеціальності міжнародні економічні відносини Університету імені Альфреда Нобеля і бізнес - освітнього проекту Metal Expert. За час роботи в компанії я навчився обробляти і аналізувати інформацію, писати новини-огляди з міжнародних ринків. Вдосконалюю свої знання і навички в англійській мові, інструментах аналітики (Excel), а також в ринковій і економічної журналістиці.
Працював з міжнародними ринками вугілля і вугледобувними компаніями в СНД. Зараз стажування проходить у проекті Бізнес-Форум, який займається організацією виставок і конференцій, спеціалізація: муніципальний транспорт, міська інфраструктура, безпека міста. Я вчуся виявляти цільову аудиторію і розробляти програму заходів.
Компанія надає можливість виїжджати на різні виставки та міжнародні конференції, спілкуватися з представниками великих компаній, розвиватися і отримувати необхідні знання та навички у роботі ринкового оглядача або менеджера по проектам і продажу.
Дуже хороший колектив, готовий завжди допомогти, підказати і направити у потрібне русло. Приємна атмосфера, відмінний офіс.


Нам Валерія:

Стажування в Metal Expert - це чудова можливість отримати багато знань і навичок, знайти нові корисні знайомства. За півроку роботи в компанії мені вдалося ознайомитися з ринком металургії і вогнетривів. Освітні кейси з бізнес - аналітики та економіки допомогли мені глибше вникнути у систему міжнародних відносин. А дружня атмосфера в колективі і чуйність керівника підбадьорюють і надають впевненості у правильності прийнятого рішення.

4z

Альона Слюсар:

У січні 2019 року я одержала ступінь магістра англійської філології та перекладу, зараз продовжую освіту за спеціальністю міжнародні економічні відносини.
На стажуванні в компанії Metal Expert я досліджую міжнародні ринки сталі Північної і Південної Америки, стежу за новинами і подіями.
Виявилося, для того, щоб об'єктивно оцінювати ситуацію на ринку сталі необхідно не тільки тримати «руку на пульсі» життя саме цієї сфери, а також розбиратися у політиці, тонкощах виборчої та законодавчої систем, розуміти, як циклон може вплинути на продуктивність компаній і багато іншого.
За період роботи в компанії я отримала безліч корисних навичок, наприклад, вміння систематизувати великі обсяги даних або знаходити якісну інформацію в загальному потоці. Тут не кидають відразу у незрозумілий процес, а спочатку пояснюють, навчають, потім постійно підтримують і діляться досвідом, особистими напрацюваннями.
Знання і досвід, які ми тут отримуємо, - не просто теорія, вони корисні, їх можна застосувати на практиці не тільки у самій компанії, а й за її межами, у житті.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52