Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Ксенія Шепотько, студентка спеціальності «Міжнародні економічні відносини» про "Culture Paths" в рамках програми “Erasmus+” (21-27 вересня, Мурзасихле, Польща)

Ксенія Шепотько, студентка спеціальності «Міжнародні економічні відносини», стала учасником міжнародного проєкту обміну культурним досвідом "Culture Paths" в рамках програми “Erasmus+” (21-27 вересня, Мурзасихле, Польща). Цілі молодіжного обміну “Culture Paths” були спрямовані на подолання бар'єрів і руйнування стереотипів в польсько-українських відносинах. Використовуючи методи неформального навчання, студенти намагалися розкрити свій потенціал і досягти мети проєкту.

Студентка відзначає високий рівень організації заходу, ефективність міжнародної кооперації, новий досвід. «Проєкт “Cultural Paths” дав мені дуже багато: нові знайомства, яскраві враження, а головне, знання, які я зможу використовувати надалі. Але найбільше я ціную отримані навички роботи в команді, адже це один з ключових факторів успіху в майбутньому. Робота командою передбачає як самостійність мислення кожного з її учасників, так і залучення їх до спільної роботи. Команда робить можливим реалізацію проєктів, які не під силу одній особі. Нашій групі вдалося впоратися з поставленим завданням представництва української сторони на гідному рівні, втілити задуманий проєкт у реальність і проявити себе. Я відчуваю гордість за нашу єдність і злагоджену плідну працю».

shep8

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52