Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Воркшоп від фахівця-практика

Продовжується осінній цикл зустрічей з фахівцями-практиками здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Університету імені Альфреда Нобеля.

В рамках вивчення дисципліни «Торговельне підприємництво» протягом вересня 2021 р. пройшли воркшопи від власника бізнесу Микити Нем’ятого у форматі офлайн і онлайн.

На заняттях Микита представив різні аспекти ведення бізнесу та поділився досвідом створення і розвитку власного бізнесу на прикладі Навчального центру «АВТОШКОЛА».

Здобувачі обговорили з Микитою особливості етапів створення бізнесу, проблеми, з якими стикаються підприємці та специфіку розвитку бізнесу за різними сферами економічної діяльності. Методом мозкового штурму вирішували, який вид підприємництва краще обрати для майбутньої діяльності за критеріями: прибутковість, ризиковість обрання партнерів, вибір методів вивчення попиту, ефективні шляхи просування продукту, зокрема, у сфері послуг.

Окремою частиною воркшопу стало обговорення комплексу компетентностей, які повинен набути підприємець не тільки як власник бізнесу, а й найманий працівник.

Такі зустрічі є корисними для майбутніх підприємців.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52