Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Щасливий випуск 2022

На кафедрі міжнародної торгівлі і підприємництва Університету імені Альфреда Нобеля відбулося урочисте вручення дипломів здобувачам вищої освіти магістерської програми. У 2022 році – щасливий тринадцятий випуск магістрів з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Серед випускників кафедри шестеро отримали документ про закінчення Університету з відзнакою, які їм вручив ректор Холод С.Б.

Теплі слова побажань і настанов випускники почули від викладачів кафедри. Дійсно, пройшло п’ять з половиною насичених студентських років, позаду екзаменаційні сесії й захист магістерських робіт, а попереду – успіхи, кар’єрне зростання, плідні знайомства, втілення підприємницьких ідей в життя!

У відповідь випускники завірили, що будуть намагатися досягати вершин у роботі й продуктивно використовувати здобуті в Університеті знання.

Бажаємо випускникам завжди прагнути до успіху і досягати його, цінувати час та підтримувати дружбу! Творіть майбутнє, а випускова кафедра завжди чекатиме на своїх вихованців і буде радіти кожній перемозі та гордитися їх життєвими успіхами!

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52