Логотіп університета імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

0-800-75-51-57

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Участь здобувачів освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» у професійному форумі «Dnipro Chefs Forum.Management: Система НАССР» від «Шефы Днепра»

Кафедра міжнародного туризму, готельно-ресторанного бізнесу та мовної підготовки Університету імені Альфреда Нобеля взяла участь у грандіозному форумі «Dnipro Chefs Forum.Management: Система НАССР» у складі трьох здобувачів 1 курсу освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» Артема Єрохіна, Діани Бондаренко, Сергія Столбова та доцента кафедри Галини М’ясоїд. Захід пройшов 29 січня 2019 року у готелі «PARK HOTEL», м. Дніпро.

Наші студенти успішно пройшли перше «бойове хрещення» у сфері послуг – брали участь у форумі на волонтерських засадах, набули навичок аналізу та реалізації організації івенту, комунікації, дізналися про комерційний інтерес готельного господарства до реалізації додаткових послуг такого типу, як проведення заходів, проаналізували такі можливості та їх організацію на конкретному прикладі у конкретному готелі.

Крім того, слухали провідних фахівців щодо впровадження HACCP в Україні, яка з 20 вересня 2019 року є обов’язковою для всіх українських підприємств харчової промисловості.

На «Dnipro Chefs Forum» йшлося про НАССР, документацію, алгоритми впровадження системи для HoReCа, послідовність дій для впровадження в закладі, а також процедуру проходження перевірки.

Кого ми почули? Це був зірковий склад спікерів та надзвичайно актуальних тем, а також професійна аудиторія, на питаннях якої можна було вчитися окремо!

Отже, спікери «Dnipro Chefs Forum»:

  • Аліна Хащевіч, СЕО, підприємець, експерт з дозвільної документації для HoReCa, розповідала про 7 кроків «Як відкрити заклад» без ілюзій – просто, доступно, детально.
  • Вікторія Облак, директор консалтингового агентства «Фабрика Решений», говорила про систему НАССР, її розробку та впровадження в сегменті HoReCa, наводила практичні рекомендації та аналізувала кейси.
  • Ігор Мезенцев, автор серії журналів про харчові продукти, творець проєкту «Топот», шеф-кухар альянсу «Slow food Ukraine», спікер освітньої платформи «ikra talks», спікер міжнародного саміту шеф-кухарів «Creative Chefs Summit 2019».
  • Богдан Михайлов, директор громадської організації «Ресторанна гільдія», бренд-шеф компанії «Profi Club», бренд-шеф ресторану «ZVD», учасник «Шеф Альянсу» (українського представництва «Slow Food»), кандидат в аудитори зі стандартів харчової безпеки НАССР, порівнював HACCP з правилами дорожнього руху в готельно-ресторанній сфері та надав практичні рекомендації щодо впровадження системи НАССР на підприємстві.
  • Коваль Аліна говорила про аудит НАССР та діджіталізацію НACCP. Чому? Тому, що система аналізу критичних точок НАССР передбачає для ресторанів роботу з 13 програмами-передумовами та аналізом критичних точок. Для кожної програми-передумови – свій журнал. Одна з вимог – можливість перевірити під час аудиту щоденне заповнення всіх журналів, деякі з яких необхідно заповнювати кілька разів на день. Мало хто може дозволити ще одного співробітника – експерта з НАССР. Аліна Коваль говорила про: 1. Маркування відповідно нового законодавства; 2. Оглядово про ДСТУ ISO 22000: 2018, нову редакцію, відмінності від попередньої версії; 3. Належні виробничі практики, 13 програм – передумов; 4. Діджіталізацію та автоматизацію виробничого контролю.
  • Хоботня Ірина, начальник управління якістю товарів компанії «Metro Cash & Carry», ділилась багатим досвідом компанії у сфері управління якістю та роз’яснювала HACCP для HoReCa.

Дякуємо голові асоціації «Шефы Днепра» за можливість долучитися до навчання!

Розповісти

school and education

Гаряча лінія

0-800-75-51-57