Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Відповідність науково-педагогічних працівників цілям освітніх програм та програмним результатам навчання

Відповідно до сучасних тенденцій розвитку освіти та згідно із законодавством України заклади вищої освіти (ЗВО) вибудовують свою діяльність на принципах автономії. Саме заклад вищої освіти є відповідальним за рішення щодо залучення викладачів до викладання певних дисциплін. При доборі науково-педагогічних працівників для роботи на освітній програмі одним з показників є відповідність їх академічної та/або професійної кваліфікації цілям та програмним результатам навчання.

16 лютого 2022 року, завідувачі кафедр та гаранти освітніх програм кафедри інноваційного менеджменту та фінансової аналітики, кафедри міжнародного маркетингу та кафедри права, політології та міжнародних відносин представили, членам Комітету з якості академічних стандартів Університету імені Альфреда Нобеля, результати проведеного аналізу відповідності Ліцензійним умовам та Критерію 6 – людські ресурси. (Критерії оцінювання якості освітніх програм) освітніх програм усіх рівнів вищої освіти.

Під час обговорення представлених результатів з метою підвищення якості освітнього процесу та удосконалення освітніх програм були запропоновані конкретні рекомендації та прийняті відповідні рішення.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52