Університет
Абітурієнти
Навчання
Наука
Міжнародна діяльність
Якість
Кар'єра
Повернутись
Інші
10.10.2024
1 хв. на читання

Викладацька/навчальна мобільність в Університеті Кадісу, Іспанія

Пропонуємо взяти участь у конкурсі програми Еразмус+ на викладацьку/навчальну мобільність в Університеті Кадісу, Іспанія. Мобільність пропонується в наступних сферах для викладання: Іспанська, Французька та Англійська філологія, Управління бізнесом, Менеджмент, Маркетинг, Мова та Література, Психологія, Право. За посиланням нижче деталі тем для проходження навчання. Детальна інформація: Для навчання – https://internacional.uca.es/visiting-staff-2024-25/ Для викладання – https://internacional.uca.es/visiting-professors-2024-25/ Необхідні кроки: 1. Перегляньте […]
Викладацька/навчальна мобільність в Університеті Кадісу, Іспанія

Пропонуємо взяти участь у конкурсі програми Еразмус+ на викладацьку/навчальну мобільність в Університеті Кадісу, Іспанія.

Мобільність пропонується в наступних сферах для викладання: Іспанська, Французька та Англійська філологія, Управління бізнесом, Менеджмент, Маркетинг, Мова та Література, Психологія, Право.

За посиланням нижче деталі тем для проходження навчання.

Детальна інформація:

Для навчання – https://internacional.uca.es/visiting-staff-2024-25/

Для викладання – https://internacional.uca.es/visiting-professors-2024-25/

Необхідні кроки:

1. Перегляньте список місць та тем, які пропонує УКА (див. посилання вище).

2. У розділі «Опис» ви знайдете інформацію про особливості діяльності, яку планують провести під час перебування. Кандидат повинен переконатися, що досвід і профіль відповідають вимогам посади.

3. Зв’яжіться з координатором діяльності, яка вас цікавить, надіславши електронний лист на адресу в колонці «Контакти» та прикріпивши своє резюме.

4. Для подальшої участі в процесі відбору кандидати повинні отримати угоду про мобільність звернувшись на мою адресу [email protected].

5. У разі отримання схвальної відповіді від координаторів, кандидат надсилає заповнену Угоду про мобільність в УКА для підписання та узгодження.

Тривалість мобільності: до 5 днів.

Мобільність можливо провести в період до 31 липня 2025.

Підготувати:

  • Актуальне резюме.
  • Угоду про мобільність (надається за запитом)
  • Короткий опис курсу. що пропонується, для викладачів (мінімум 8 годин)

Для навчання необхідна – англійська

Для викладання необхідна – англійська, французька або іспанська (в залежності від зазначеної мови викладання курсу)

Всі документи подаються англійською мовою.

Маємо по 1 місцю на Університет для викладання та навчання, але можуть прийняти і декілька учасників за принципом “першої подачі документів”.

Остаточне рішення про участь приймає Університет Кадісу.

Дедлайн подачі: 20 листопада.

Шаблон опису курсу, угоду мобільності та консультацію надіслати за запитом на [email protected]

Читайте також

Семінар-тренінг Байєр О.О.
Навчання
Семінар-тренінг «Супровід навчання здобувачів з особливими потребами»

10 жовтня 2024 р. відбувся семінар-тренінг для науково-педагогічних працівників Університету за темою: «Супровід навчання здобувачів з особливими потребами». Спікером була канд. психол. наук, доцентка кафедри психології та педагогіки Байєр О.О., практична психологиня. Під час семінару було розглянуто багато питань, які висвітлювали інклюзивний словник; категорії труднощів, з якими стикаються здобувачі з особливими освітніми потребами та, відповідно, науково-педагогічні працівники під […]

16.10.2024
1 хв. на читання
Katarzyna Cłapa
Навчання
Тижні менеджменту тривають!

Сьогодні, продовжуючи «Тижні менеджменту», ми провели надзвичайно інформативну онлайн-зустріч зі спікеркою Katarzyna Cłapa, спеціалістом з підтримки міжнародних продажів в компанії Printor Electronics, де обговорювали ключові аспекти ефективної комунікації в міжнародному бізнесі.  В межах теми «Комунікація в міжнародному бізнесі: приклади і практичні поради» Katarzyna поділилася своїм досвідом, наголошуючи на важливості адаптації до різних культурних контекстів та […]

15.10.2024
1 хв. на читання
Тижні менеджменту
Навчання
Тижні менеджменту відкрито

Сьогодні «Тижні менеджменту» відкрив цікавий, досвідчений спікер Юрій Фридман, ментор, Бізнес коуч, Модератор, Громадський діяч, керуючий партнер та СЕО Міжнародної школи бізнесу Університету імені Альфреда Нобеля, доктор бізнес-адміністрування, бізнес-коуч РСС ICF з темою: «Чому ми часто не досягаємо цілей?» Відчувалася легка, дружня атмосфера. Зустріч розпочалася з питання від спікера: Як ставити цілі? Відповіді здобувачів вразили […]

14.10.2024
1 хв. на читання