Університет
Абітурієнтам
Навчання
Наука
Міжнародна діяльність
Якість
Кар'єра
Повернутись
Новини
13.05.2025
1 хв. на читання

Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт “Black Sea Science 2025”

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. До складу журі конкурсу 2025 року увійшли 142 науковці, серед яких – 85 представників із 23 закордонних країн, зокрема Великобританії, Німеччини, Швейцарії, Данії, США, Аргентини, Туреччини, Оману, Беніну, Китаю, Латвії, […]
Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт "Black Sea Science 2025"
Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт "Black Sea Science 2025"

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

До складу журі конкурсу 2025 року увійшли 142 науковці, серед яких – 85 представників із 23 закордонних країн, зокрема Великобританії, Німеччини, Швейцарії, Данії, США, Аргентини, Туреччини, Оману, Беніну, Китаю, Латвії, Литви, Чехії, Естонії, Греції, Грузії, Казахстану, Азербайджану, Узбекистану, Польщі, Болгарії, Молдови та Румунії.

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування поданих наукових робіт та їх онлайн-обговорення. До участі в другому турі було запрошено 25% найкращих робіт за рейтингом у кожній секції.

За результатами оцінювання в напрямі «Tourism, Hotel and Restaurant Business» наукова робота студенток 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Вартуі Арзуманян, Поліни Гончарової та Ганни Малаксіянової на тему «Use of artificial intelligence for creating a personalized customer experience in restaurants» набрала 95 балів і посіла 2 місце серед 62 представлених робіт.
Науковий керівник – Писарькова Валерія Ростиславівна, доктор філософії (PhD) з економіки, доцент кафедри менеджменту.

Фінал конкурсу відбувся 9 квітня 2025 року.
За підсумками захисту наукових проєктів, робота була високо оцінена міжнародним журі та відзначена дипломом II ступеня.

Щиро вітаємо Вартуі АрзуманянПоліну ГончаровуГанну Малаксіянову та наукового керівника Валерію Писарькову з високим досягненням!

Дякуємо за гідне представлення Університету імені Альфреда Нобеля, за високий рівень академічної підготовки та актуальне дослідження сучасних трендів у сфері ресторанного бізнесу.

Бажаємо нових перемог, творчого натхнення та невичерпної енергії для реалізації наукових і професійних ідей!

Читайте також

Архітектура європейської безпеки: курс Erasmus+ Жан Моне завершено
Новини
Архітектура європейської безпеки: курс Erasmus+ Жан Моне завершено

Курс «Архітектура європейської безпеки: нові виклики та загрози», який вдруге викладався кафедрою глобальної економіки у рамках реалізації міжнародного проєкту «Еразмус+ Модуль Жан Моне», опановано! Здобувачі третього курсу Університету імені Альфреда Нобеля завершили вивчення курсу «Архітектура європейської безпеки: нові виклики та загрози», який вже другий рік поспіль викладався кафедрою глобальної економіки за співфінансування Європейського Союзу у […]

31.05.2025
1 хв. на читання
Університет майбутнього серед творців нової освітньої реальності України
Досягнення
Університет майбутнього серед творців нової освітньої реальності України

Університет імені Альфреда Нобеля став активним учасником конференції «Освіта нової України», що обговорювала ключові трансформації в українській освітній системі та зміцнила міжнародне партнерство, зокрема з Coventry University.

30.05.2025
1 хв. на читання
Банер статті: Що таке менеджмент — це лідерство, що веде до успіху
Статті
Що таке менеджмент — це лідерство, що веде до успіху

Ефективний менеджмент — це не просто керівництво, а спосіб мислення та система, що веде до успіху, дозволяючи ставити цілі, будувати плани та вести команди до результатів.

30.05.2025
5 хв. на читання
Університет імені Альфреда Нобеля
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.