Університет
Абітурієнти
Навчання
Наука
Міжнародна діяльність
Якість
Кар'єра
Повернутись
Події
27.06.2024
2 хв. на читання

Антифорум для волонтерів «Мрій! Досягай! Перемагай!»

😉 Тобі 18-25 років? Шукаєш нові можливості для саморозвитку та нетворкінгу у всеукраїнському волонтерському русі?
Антифорум для волонтерів «Мрій! Досягай! Перемагай!»

Бери участь в Антифорумі для волонтерів «Мрій! Досягай! Перемагай!» від Координаційного центру «Сила молоді» Української академії лідерства!

На тебе чекатимуть:

✔️ знайомства з громадськими та благодійними організаціями у форматі гри;

✔️ командні завдання, що прокачають твої лідерські навички;

✔️ подарунки для найактивніших учасників;

✔️ нетворкінг та безліч можливостей для волонтерства.

Коли? 6-7 липня

📍Де? м. Київ, офлайн

Не гай часу — заповнюй анкету зараз! І пам’ятай: кожне завтра розпочинається вже сьогодні!


Захід організовує ГО «Українська академія лідерства» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст цього заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обовʼязково відображає погляди USAID або уряду США.

Читайте також

Baltic University Programme (BUP)
Події
Зустріч, присвячена Baltic University Programme (BUP)

Запрошуємо Вас взяти участь в установчій зустрічі, присвяченій обговоренню питань, пов’язаних з можливостями програми Baltic University Programme (BUP). Зустріч відбудеться 22 листопада 2024 року о 12:00 год. за київським часом. На заході будуть обговорюватись питання, що стосуються сфери інтернаціоналізації та ідей для наукового або академічного співробітництва. Де: платформа Zoom Коли: 22.11.2024 року Час: 12:00 год Посилання на зустріч в Zoom […]

22.10.2024
1 хв. на читання
Статуя Альфреда Нобеля в кампусі Університету імені Альфреда Нобеля, перед будівлею університету з жовтими стінами та зеленими дахами
Інші
День народження Альфреда Нобеля

21 жовтня — особлива дата для всього наукового світу, адже саме цього дня народився Альфред Нобель, людина, чиє ім’я стало синонімом досягнень у науці, культурі та боротьбі за мир.
Університет імені Альфреда Нобеля, як заклад, що гордо носить його ім’я, долучається до вшанування пам’яті цього видатного винахідника і мецената.

21.10.2024
Данило Мажара
Події
Лекція з Game Dev Industry Production

Кафедра Інформаційних технологій продовжує цикл зустрічей з GameDev розробки та дизайну. 23 жовтня о 12.30 запрошуємо усіх охочих приєднатися в ауд. 2502 до зустрічі з Данилом Мажарою, CEO of Game Dev Product Development Company на лекцію «Game Dev Industry Production».

18.10.2024
1 хв. на читання