Університет
Абітурієнти
Навчання
Наука
Міжнародна діяльність
Якість
Кар'єра
Повернутись
Інші
21.10.2024

День народження Альфреда Нобеля

21 жовтня — особлива дата для всього наукового світу, адже саме цього дня народився Альфред Нобель, людина, чиє ім'я стало синонімом досягнень у науці, культурі та боротьбі за мир.
Університет імені Альфреда Нобеля, як заклад, що гордо носить його ім'я, долучається до вшанування пам'яті цього видатного винахідника і мецената.
День народження Альфреда Нобеля

Альфред Нобель: винахідник, філантроп, натхненник

Альфред Нобель народився 21 жовтня 1833 року в Стокгольмі. Його життєвий шлях був сповнений пошуків інновацій та нових рішень для того, щоб поліпшити життя людства. Відомий перш за все як винахідник динаміту, Нобель присвятив своє життя науці та відкриттям. Однак його головною спадщиною стала Нобелівська премія — найпрестижніша нагорода у світі, що вручається за видатні досягнення в науці, літературі та за зусилля у зміцненні миру.

Університет імені Альфреда Нобеля: спадкоємець ідей великого винахідника

Університет імені Альфреда Нобеля у Дніпрі невипадково носить ім’я цієї видатної постаті. Філософія Нобеля щодо інновацій, науки та відповідальності за майбутнє надихає освітню та наукову діяльність закладу. Університет активно підтримує розвиток наукових досліджень, критичне мислення і креативний підхід до вирішення сучасних викликів, що повністю відповідає місії Нобелівської премії.

Серед численних ініціатив університету — програми, які спрямовані на розвиток міжнародної співпраці у галузі освіти і науки. Також Університет активно долучається до проектів, що стимулюють дослідження у гуманітарних, соціальних і економічних дисциплінах.

Нобелівські традиції в Університеті

Університет імені Альфреда Нобеля постійно підтримує наукову й інноваційну діяльність своїх студентів та викладачів, стимулюючи їх до досягнень у дусі Нобелівської премії. За роки свого існування університет став місцем для виховання нових лідерів, чиї досягнення відображають принципи Альфреда Нобеля: прогрес через знання, науку та відповідальність перед суспільством.

Читайте також

Вікторія Соколова
Навчання
Time management: ключ до особистого та професійного успіху

24 жовтня 2024 р. в продовження заходу «Тижні менеджменту» перед студентами з доповіддю «Time management: Ключ до особистого та професійного успіху» виступила Соколова Вікторія, проректор з наукової та міжнародної діяльності університету імені Альфреда Нобеля. На початку зустрічі пані Вікторія створила для аудиторії релаксову атмосферу, запропонувавши всім заплющити очі, послухати легку музику і розслаблюючі слова про […]

24.10.2024
1 хв. на читання
Максим Зінченко
Навчання
Можливості сервісу YouControl для перевірки юридичних та фізичних осіб

24 жовтня 2024 р. був найнасиченішим днем на заході «Тижні менеджменту». До нас завітали аж три спікери, серед яких був Максим Зінченко – експерт з бізнес-розвідки та тренер з використання продукту YouControl з доповіддю «Можливості сервісу YouControl для перевірки юридичних та фізичних осіб». Пан Максим розповів і показав студентам всі можливості, які надає сервіс YouControl. Дізналися […]

24.10.2024
1 хв. на читання
Андрій Німкович
Навчання
Проєкт без бюджету
 або де знайти гроші

Другий тиждень заходу «Тижні менеджменту» триває. 24 жовтня 2024 р. до нас завітав Німкович Андрій, кандидат економічних наук, менеджер з надання грантів в Razom, експерт і тренер з фандрейзингу, автор понад 50 наукових праць та понад 200 виступів. Пан Андрій має великий досвід фандрейзингу і роботи в громадському секторі, починаючи з 2012 року. У своїй […]

24.10.2024
1 хв. на читання