Університет
Абітурієнти
Навчання
Наука
Міжнародна діяльність
Якість
Кар'єра
Повернутись
Події
26.06.2024
1 хв. на читання

Студенти Університету беруть участь у міжнародній навчальній програмі з кібербезпеки

Студенти Університету імені Альфреда Нобеля беруть участь у спільній навчальній програмі з кібербезпеки, яку запустили ISSP та Toronto Metropolitan University.
Студенти Університету беруть участь у міжнародній навчальній програмі з кібербезпеки

Студенти Університету імені Альфреда Нобеля беруть участь у спільній навчальній програмі з кібербезпеки, яку запустили ISSP та Toronto Metropolitan University. Програма розрахована на два місяці і включає теоретичну підготовку, практичні завдання та менторську підтримку.

Основу програми складає курс від авторитетного американського інституту SANS. Курс ідеально доповнює навчання першокурсників і дозволить їм глибше вивчати спеціалізовані курси з кібербезпеки. По завершенні навчання студенти зможуть безкоштовно скласти тест і отримати престижний сертифікат, який високо оцінюється роботодавцями у всьому світі.

Юлія Барташевська, канд. екон. наук, доцент, завідувач кафедри ІТ Університету імені Альфреда Нобеля, підкреслює, що програма є унікальною можливістю для студентів отримати сертифікат GIAC Foundational Cybersecurity Technologies (GFACT) від американського SANS Institute.

Після закінчення програми найкращі студенти зможуть пройти стажування в ISSP. Генеральний директор ISSP, Роман Сологуб, підкреслює важливість співпраці між університетами та бізнесом, щоб надати студентам не лише теоретичні знання, а й практичні навички, які вони зможуть використовувати на робочому місці.

Дана навчальна програма є однією з ініціатив, реалізованих ISSP в партнерстві з Toronto Metropolitan University та SANS Institute, спрямованих на підготовку кіберспеціалістів.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сторінці компанії ISSP.