Університет
Абітурієнти
Навчання
Наука
Міжнародна діяльність
Якість
Кар'єра
Повернутись
Інші
13.09.2024
1 хв. на читання

Українська цифрова платформа UNITED24 розширює свою присутність у світі

Україна запустила цифрову платформу UNITED24 для консолідації міжнародної підтримки та поширення правдивої інформації про події в країні.
Відвідайте сайт платформи та діліться інформацією в міжнародних спільнотах, щоб допомогти у протидії російській пропаганді та сприяти відновленню України.
Українська цифрова платформа UNITED24 розширює свою присутність у світі

В Україні запущено нову мультимедійну платформу UNITED24, створену для консолідації міжнародних зусиль на підтримку України. Платформа покликана інформувати світ про реальну безпекову ситуацію в країні, сприяти повоєнному відновленню та протидіяти російській пропаганді.

UNITED24 було створено згідно з Указом Президента України від 17 травня 2022 року. Мета платформи — донесення правдивої інформації до міжнародної спільноти та залучення уваги до подій в Україні. Платформа розповсюджує фото-, відео- та цифровий контент, зокрема через офіційний вебсайт https://united24media.com.

UNITED24 відіграватиме важливу роль у підтримці України з боку міжнародної спільноти, поширюючи правдиву інформацію про війну та її наслідки, а також допомагатиме у зборі коштів на гуманітарні та відновлювальні проєкти. Платформа стала важливим інструментом цифрового іномовлення, що дає можливість протистояти фейкам і дезінформації.

Відвідайте сайт https://united24media.com, щоб дізнатися більше про події в Україні, та активно поширювати цю інформацію у своїх спільнотах і на міжнародному рівні. Разом ми можемо підтримати Україну у боротьбі за незалежність і допомогти їй відновитися після війни.

Читайте також

GameDev
Навчання
Цікаво про GameDev від Данила Бернера

Ці та багато інших цікавих запитань прозвучало вчора, 25 вересня, на зустрічі здобувачів 1-2 курсів спеціальності “Комп’ютерні науки” з керівником ІТ-компаній Данилом Бернером та СТО Денисом Плохотником. Цікаві розповіді з власного досвіду, практичні поради та багато іншого. А попереду ще багато цікавих зустрічей та майстер-класів!

26.09.2024
1 хв. на читання
Horizon Europe Office in Ukraine
Інші
Участь у навчально-практичному заході в рамках Програми «Горизонт Європа»

25 вересня 2024 року проректорка з наукової та міжнародної діяльностей Вікторія Соколова та директорка департаменту міжнародної діяльності Наталія Шпак взяли участь у навчально-практичному заході «Грантові можливості Національного фонду досліджень України та інструменти підтримки в рамках Програми «Горизонт Європа»». Захід організували фахівці Національного фонду досліджень України на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Урочисте відкриття […]

26.09.2024
1 хв. на читання
HWPL
Інші
10-та річниця Саміту миру HWPL в Україні: освіта миру в умовах війни

23 вересня 2024 року відбулася 10-та річниця Саміту миру HWPL в Україні у форматі онлайн-конференції, сфокусованої на темі освіти миру HWPL в Україні в стані війни. Захід в Україні став частиною глобальної ініціативи: з 18 по 30 вересня регіональні саміти миру HWPL проходять у 122 країнах світу з метою відзначення десятиліття всесвітнього руху за мир […]

26.09.2024
3 хв. на читання