Університет
Абітурієнти
Навчання
Наука
Міжнародна діяльність
Якість
Кар'єра
Повернутись
Досягнення
11.06.2024
4 хв. на читання

Університет Альфреда Нобеля уклав угоду про електронне ліцензування з EBSCO Publishing

Університет Альфреда Нобеля уклав угоду про електронне ліцензування з EBSCO Publishing, провідним світовим агрегатором повнотекстових журналів та електронних книг. Тепер повні тексти статей журналів університету Academy Review та Alfred Nobel University Journal of Philology можна знайти в базах даних EBSCOhost™.
Університет Альфреда Нобеля уклав угоду про електронне ліцензування з EBSCO Publishing

EBSCO створює дослідницькі бази даних для бібліотек. Понад 132 000 інституційних бібліотек у всьому світі використовують продукти EBSCO для пошуку контенту. Тепер наукові журнали Університету імені Альфреда Нобеля стали частиною провідних інформаційних ресурсів EBSCO.

Alfred Nobel University Journal of Philology включений до Communication Source – найбільш повної повнотекстової дослідницької бази даних з комунікаційних досліджень. Вона містить міжнародний контент і охоплює всі суміжні дисципліни, включаючи медіадослідження, лінгвістику, патологію мови, риторику і дискурс.

Журнал Academy Review долучився до Business Source Ultimate – однієї з провідних баз даних EBSCO для бібліотек у галузі MBA, EMBA та онлайн-програм MBA.

Бази даних EBSCOhost™ містять понад 475 наукових колекцій, що включають 90 000 журналів 40 мовами. У бібліотеках існує великий попит на локальні національні журнали. Національний контент приваблює велику аудиторію, забезпечує більш широкий перегляд і використання. Очевидно, що місцеві дослідники та студенти обиратимуть місцеві ресурси, перш ніж переходити до контенту іншими мовами на платформі EBSCOhost™. На даний момент в EBSCO понад 17 000 партнерів-видавців, які долучені до цього сервісу.

Партнерство між EBSCO та ANU – це чудова можливість для поширення інформації про публікації в журналах університету:

– це підвищує впізнаваність публікацій, збільшує ймовірність цитування та покращує чинники впливу;

– це збільшує відвідуваність вебсайтів журналів;

– це робить більш імовірним, що бібліотекарі використовуватимуть і рекомендуватимуть контент журналів ANU, оскільки вони використовують складні бек-офісні системи EBSCO для перевірки статистики використання, щоб визначити, на який контент почати або продовжити підписку.

Продукти EBSCO доступні більшості бібліотек по всьому світу, щодня генеруючи мільйони запитів, і використовуються всіма типами дослідників, від студентів і викладачів до професорів, урядових організацій і корпорацій. Бібліотеки довіряють EBSCO як найсильнішому інформаційному партнеру на ринку. Бібліотеки використовують продукти та послуги EBSCO як частину свого щорічного робочого процесу, забезпечуючи стабільність ресурсів та охоплення, що також відображається на авторах та вкладниках.

EBSCO Publishing – це доступ до журналів видавництв Blackwell Publishers, Springer, Elsevier, Harvard Business School, Cambridge University Press, Taylor and Francis, Academy of Management, Transaction Publishers, American Institute of Physics, University of California Press та багато інших.