Університет
Абітурієнти
Навчання
Наука
Міжнародна діяльність
Якість
Кар'єра
Повернутись
Навчання
28.06.2024
2 хв. на читання

Закінчилося навчання першого потоку на курсі підвищення кваліфікації «Клінічна психологія»

Раді повідомити, що щойно закінчилося навчання першого потоку на курсі підвищення кваліфікації «Клінічна психологія».
Закінчилося навчання першого потоку на курсі підвищення кваліфікації «Клінічна психологія»

Курс розроблений командою фахівців кафедри психології та педагогіки. Під час навчання слухачі отримували 180 навчальних годин, які були наповнені інтерактивними онлайн-заняттями, QA сесіями зі спікерами, цікавими самостійними завданнями. На курсі викладали 6 практикуючих спікерів – викладачів з 15 річним досвідом в психології. На завершені всі слухачі курсу успішно склали тестування та отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка і сертифікат, зареєстрований в БПР на 90 балів.

Нам неймовірно приємно отримати зворотний зв’язок від слухачів курсу.

Читайте також

Baltic University Programme (BUP)
Події
Зустріч, присвячена Baltic University Programme (BUP)

Запрошуємо Вас взяти участь в установчій зустрічі, присвяченій обговоренню питань, пов’язаних з можливостями програми Baltic University Programme (BUP). Зустріч відбудеться 22 листопада 2024 року о 12:00 год. за київським часом. На заході будуть обговорюватись питання, що стосуються сфери інтернаціоналізації та ідей для наукового або академічного співробітництва. Де: платформа Zoom Коли: 22.11.2024 року Час: 12:00 год Посилання на зустріч в Zoom […]

22.10.2024
1 хв. на читання
Статуя Альфреда Нобеля в кампусі Університету імені Альфреда Нобеля, перед будівлею університету з жовтими стінами та зеленими дахами
Інші
День народження Альфреда Нобеля

21 жовтня — особлива дата для всього наукового світу, адже саме цього дня народився Альфред Нобель, людина, чиє ім’я стало синонімом досягнень у науці, культурі та боротьбі за мир.
Університет імені Альфреда Нобеля, як заклад, що гордо носить його ім’я, долучається до вшанування пам’яті цього видатного винахідника і мецената.

21.10.2024
Данило Мажара
Події
Лекція з Game Dev Industry Production

Кафедра Інформаційних технологій продовжує цикл зустрічей з GameDev розробки та дизайну. 23 жовтня о 12.30 запрошуємо усіх охочих приєднатися в ауд. 2502 до зустрічі з Данилом Мажарою, CEO of Game Dev Product Development Company на лекцію «Game Dev Industry Production».

18.10.2024
1 хв. на читання