Логотип Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Освітні програми кафедри міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Вікторія Смєсова - Завідувач кафедри

Вікторія Смєсова

Завідувач кафедри

Смєсова Вікторія Леонідівна

Смєсова Вікторія Леонідівна

Завідувач кафедри міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу, доктор економічних наук, доцент


Академія

Публікації:

загальна кількість — 145 (із них 2 особисті монографії, 5 – колективних монографій, 79 статей у фахових виданнях, 59 тез доповідей на наукових та науково-практичних конференціях та ін.), навчальних посібників - 4.

Освіта:

1993 – 1998

Національна гірнича академія України Факультет економічний. Спеціальність «Економіка підприємства». Диплом з відзнакою

2000 – 2004

Аспірантура Українського державного хіміко-технологічного університету без відриву від виробництва за спеціальністю 08.00.01 – економічна теорія та історія економічної думки

09 жовтня 2009

Захист кандидатської дисертації «Відтворення інвестиційним потенціалом національної економіки» за спеціальністю 08.00.01 – економічна теорія та історія економічної думки у спеціалізованій вченій раді Д 08.080.01 у Національному гірничому університеті (м. Дніпро)

10 лютого 2010

Присуджено науковий ступінь кандидата економічних наук за спеціальністю «Економічна теорія та історія економічної думки».

17 лютого 2012

Присуджено вчене звання доцента кафедри економічної теорії та правознавства.

03 лютого 2020

Захист докторської дисертації «Економічні інтереси в системі відтворення економічних відносин суспільства» у спеціалізованій вченій раді НТУ «Дніпровська політехніка» Д 08.080.01

14 травня 2020

Присуджено науковий ступінь доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.01 – економічна теорія та історія економічної думки

Досвід:

1998 – 2010

Викладач кафедри економічної теорії Українського державного хіміко-технологічного університету

2010 – серпень 2020 р.

Доцент кафедри економічної теорії та правознавства ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет»

Вересень 2020 р. – дотепер

Професор кафедри міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу за сумісництвом.

Смєсова Вікторія Леонідівна

Завідувач кафедри «Міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу»,
доктор економічних наук, доцент

ОСВІТНІ ПРОГРАМИ

Освітній ступінь “БАКАЛАВР”

Готельно-ресторанна справа
спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа

На сьогодні це – ЄДИНА АКРЕДИТОВАНА освітня програма "Готельно-ресторанна справа" першого бакалаврського рівня вищої освіти у місті Дніпро та Дніпропетровській області

Що потрібно для вступу на бакалаврат у 2022 році?

Документи

Документи для вступу за ступенем бакалавра

на базі повної загальної середньої освіти

  • заява;
  • документ державного зразка про повну загальну середню освіту (з додатком);
  • сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання 2019 - 2022 років;
  • 4 фотокартки розміром 3 х 4 см;
  • копія паспорта (1, 2 та 11 сторінки) або копія ID-паспорту (з двох сторін);
  • копія витягу та/або довідка про місце реєстрації до ID - паспорта;
  • копія довідки про ідентифікаційний код;
  • копія військового квитка або посвідчення про приписку – для військовозобов'язаних;
  • документи, що дають право на пільги (оригінал або завірена копія).

Копії документів без пред'явлення оригіналів не розглядаються.

На базі молодшого спеціаліста
(випускникам коледжів, технікумів тощо)

Бакалавр на базі молодшого спеціаліста (денна)

Бакалавр на базі молодшого спеціаліста (заочна)

Вступ на базі молодшого спеціаліста (випускникам коледжів, технікумів тощо)

Кроки вступу

1. З 01.07 Зареєструйся
на сайті:
vstup.edbo.gov.ua

2. Отримай логін та
пароль до особистого електронного кабінету 

3. Обери ВНЗ, спеціальність та подай електронну заяву з 29.07 до 23.08

4. Отримай статус для кожної поданої заяви
“Зареєстровано в Єдиній базі”

5. Отримай статус заяви “Зареєстровано у вищому навчальному закладі” та “Допущено до конкурсу”

6. Слідкуй за власним рейтингом:
vstup.edbo.gov.ua

7. Отримай статус “Рекомендовано до зарахування”

8. Подай оригінали документів

9. Очікуй зміни статусу електронної заяви на “Включено до наказу”

Вітаємо!
Ти - студент!

Детальніше abit.duan.edu.ua

СТУПІНЬ «БАКАЛАВР» з Готельно-ресторанної справи

Освітньо-професійна програма (2021)
Освітньо-професійна програма (2020)
Освітньо-професійна програма (2018)

Рецензія-відгук на освітню програму «Готельно-ресторанна справа» Віндюка А.В.
Рецензія-відгук на освітню програму «Готельно-ресторанна справа» Магалецької І.А.

Програми вступних випробувань:

    • «Готельно-ресторанна справа», галузі HoReCa демонструє найшвидше економічне зростання у світі після туризму.
    • Бурхливий розвиток міжнародного туризму створює величезний ринок індустрії гостинності
    • Гарантоване працевлаштування та перспективи професійного розвитку (сектор HoReCa забезпечує роботою близько 8% населення Європейського Союзу)
    • Широкий спектр реалізації отриманих знань.

    НАШІ ПЕРЕВАГИ:

    • Практичне навчання за участі професійних спікерів - практиків туристичних комплексів та ресторанів (Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club (Болгарія), Ostrov River Club, Родинне Коло, Поплавок, Good Zone Готель та інших)
    • Майстер класи від справжніх профі («Шефы Днепра», Перша українська асоціація шеф-кухарів, «13 шефів» у місті Дніпро)
    • Вивчення двох іноземних мов в рамках освітньої програми.
    • Виїзні заняття (екскурсії на бази відпочинку, готелі, участь у спеціалізованих виставках, форумах).
    • Відкриті кордони - Співпраця з Генеральним Консульством Болгарії в Україні, проходження міжнародних стажувань впродовж навчання в Болгарії, Туреччини, Німеччині, Іспанії та інших країнах.
    • Сучасна освітня програма відповідно до вимог ринку праці.

    Приєднуйтесь до родини спеціальності «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»!

Переваги програм кафедри міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Авторські екскурсії здобувачів програми "Туризм" - закохуємо у місто Дніпро:проєкти студентського наукового гуртка 'Travel Guide Ukraine

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52