Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Модуль Жан Моне: оновлений курс «Стратегічні ініціативи ЄС»

Протягом жовтня відбулися лекції і практичні заняття з курсу «Стратегічні ініціативи ЄС», в рамках міжнародного проєкту Еразмус+ Модуль Жан Моне «Стратегії ЄС щодо конкурентоспроможності, зростання та добробуту для викладання на освітніх програмах в Університеті імені Альфреда Нобеля». Координатором курсу є д.е.н., професор кафедри міжнародного маркетингу Ірина Тараненко.

Проєкт триває другий рік, отже курс був суттєво оновлений у відповідності до змін у сучасному турбулентному середовищі та викликів сьогодення. Особливу увагу було приділено можливостям використання досвіду розробки та імплементації стратегії розвитку ЄС «Європа 2020» і «Стратегічного порядку денного ЄС на 2019-2024 роки в Україні, а також Плану відновлення Європи «Next Generation EU», зокрема при перегляді Національної економічної стратегії до 2030 року.

На практичних заняттях студенти 4 курсу освітньої програми «Маркетинг» із великою зацікавленістю обговорили питання: які стратегічні інструменти ЄС доцільно використати в Україні у контексті як сьогодення, так і післявоєнного відновлення? Усвідомлення молоддю досвіду ЄС щодо реалізації стратегічних ініціатив ЄС має створити надійне підґрунтя для системних перетворень в Україні.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52