Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Кафедрою міжнародного маркетингу презентовано здобувачам навчальні курси за проєктом «Модуль Жан Моне»

Академічний координатор проєкту «Модуль Жан Моне» Erasmus+, доктор економ. наук, професор кафедри міжнародного маркетингу Ірина Тараненко презентувала у форматі ZOOM здобувачам 4 курсу освітньої програми «Міжнародні економічні відносини» навчальні курси модуля «Стратегії Європейського Союзу, спрямовані на зростання, конкурентоспроможність і добробут: викладання на освітніх програмах Університету імені Альфреда Нобеля», які будуть викладатися у весняному семестрі: доц. Ганна Щолокова «ЄС як модель регіональної інтеграції», проф. Ірина Тараненко «Стратегічні ініціативи ЄС», Анастасія Мостова «Стратегія цифрового ринку ЄС».

Наголос було зроблено на значенні модуля в контексті євроінтеграційних прагнень України, поширення ідей євроінтеграції у сферах стратегічного планування на макрорівні, а також у сфері цифрової економіки.

Глибоке розуміння завдань, що стоять перед Україною як кандидатом на вступ до ЄС, є надзвичайно важливим для удосконалення професійної підготовки випускників, працевлаштування та покращення суспільних навичок. Не менш значущим є усвідомлення здобувачами можливостей використання досвіду ЄС щодо розробки та імплементації стратегій розвитку як в теперішній кризовий час, так і для післявоєнного відновлення України.

Також очікується зростання зацікавленості з боку здобувачів у проблематиці цифрових стратегій ЄС, формування єдиного цифрового ринку та його переваг для громадянського суспільства, бізнесу, держави. Слухачі, які успішно закінчать навчання, отримають сертифікати учасників проєкту «Модуль Жан Моне».

Надана інформація викликала велику зацікавленість у студентів, тож чекаємо на зустріч в наступному семестрі!

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52