Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Літня школа 2023

Студенти та викладачі кафедри міжнародної торгівлі і підприємництва Університету імені Альфреда Нобеля взяли участь в травневій сесії Літньої школи 2023.

Заняття в Школі було організовано Факультетом інженерного менеджменту Познанського технологічного університету (Польща) у співпраці з Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» (Україна).

Питання, що розглядалися в Літній школі цього року, були пов’язані з темою «Сталість у логістиці та управлінні ланцюгами поставок». Тижневий курс занять проходив в інтерактивному форматі та за технологією розв’язання кейсів.

З кожним роком заняття у Літній школі стають більш інформативними та корисними. Учасники активно обговорювали запропоновані теми та із задоволенням розв’язували складні прикладні кейси.

Цього року серед учасників Літньої школи були представники Польщі, України, Грузії, Китаю, В’єтнаму, Камбоджі та Лівану, які висловили особливу вдячність організатору проєкту «Літня школа» Ірені Павлишин, PhD, associate professor Познанського технологічного університету (Польща).

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52