Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Магістри: урочисте вручення дипломів 2020

31 січня, 3 та 4 лютого 2020 року в Університеті імені Альфреда Нобеля урочисто отримали дипломи 495 здобувачів магістерського рівня освіти, серед яких 133 - дипломів з відзнакою. Тож, з лютого побільшало кваліфікованих фахівців на ринку праці, дипломованих спеціалістів, магістрів.

Президент, проректори, завідувачі кафедр та улюблені викладачі вітали студентів.

«Шановні Магістри! Минулого тижня ви ще були студентами та чекали на захист магістерських робіт, а сьогодні ми вручаємо вам один з головних документів, який буде присутній у вашому житті. Щиро вітаю вас з цією подією! Хай у вашому житті все буде добре!», - зазначив під час свої вітальної промови Борис Холод, Президент Університету імені Альфреда Нобеля.

Довгий шлях пройшли до отримання омріяного диплома магістра, вже випускники Університету імені Альфреда Нобеля. Вони йшли до цього моменту різними шляхами, тож і плани у випускників дуже різні: хтось з понеділка продовжить ходити на роботу, хтось тільки почне шукати нову роботу, а хтось з них продовжить своє навчання та отримає другу вищу освіту або подасть документи на програму МВА В Університеті імені Альфреда Нобеля.

Вручення дипломів стало великим та хвилюючим святом для випускників та батьків. Хвилюючу фразу: «Диплом магістра вручається…» надовго запам’ятають всі випускники, адже більшість випускників отримали диплом магістра вперше, а дехто повертається до Університету за новими знаннями та вже не вперше отримує диплом магістра, кілька студентів, навіть, навчалися на 2-х магістерських програмах одночасно, тому і дипломи отримували кілька разів поспіль.

Сльози радощі та слова вдячності викладачам від випускників та батьків лунали в стінах Університету імені Альфреда Нобеля, разом зі спогадами, спалахами фотокамер, останніми фотографіями Університету, фотографіями з дипломами, улюбленими викладачами та одногрупниками.

Випускникам є що пригадати, наприклад, як тиснули руку президентам та гостям під час зустрічей в Університеті імені Альфреда Нобеля, як міркували над реалізацією студентських заходів, як складали сесію, писали диплом та захищали його перед комісією або як щосуботи прокидалися та їхали на заняття, заочної форми навчання.

Магістри вже стали частиною історії Університету імені Альфреда Нобеля, наприклад, перші магістерські дипломи у цьому році отримали здобувачі магістерського рівня освіти спеціальності «Філологія: Прикладна лінгвістика», ювілейний 15 раз отримали дипломи випускники спеціальності «Міжнародні економічні відносини».

Двері Університету імені Альфреда Нобеля завжди залишаються відкритими для випускників! Звертайтеся з пропозиціями читати унікальні курси, проводьте майстер-класи для студентів, приходьте, як роботодавці, адже добре знаєте про сучасну, якісну та чесну освіту.

Вся команда інноваційного Університету імені Альфреда Нобеля щиро вітає магістрів з отриманням диплому!
Дякуємо, що були з Університетом ці роки! Ви молодці! І попереду ще багато цікавого, адже один етап завершився та розпочинається новий.

До нових зустрічей!

Залишайтеся на зв’язку та долучитися до групи Асоціації Випускників Університету імені Альфреда Нобеля за посиланням.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52