Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Воркшоп Максима Зоріна, шефа команди ресторатора Алена Дюкаса (Париж, Франція) для студентів програми «Готельно-ресторанна справа»

2 березня відбувся перший майстер-клас для здобувачів освітньо-професійної програми "ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА" Університету імені Альфреда Нобеля від Максима Зоріна, випускника Міжнародних Шкіл готельно-ресторанної справи м. Тонон-Ле-Бен (Франція), кухаря команди французьких рестораторів Алена Дюкаса, який зараз працює у ресторані «Дюкас на Сені», Париж, Франція.

Як це – навчатися у найкращих? Здійснювати свою мрію у столиці світової моди? Про це та багато іншого нашим здобувачам 1 та 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» розповів Максим Зорін. Максим навчався в Україні, за програмою стажування потрапив у Францію.

Зараз він працює в одного з самих відомих у світі шеф-кухарів Алена Дюкасса, що є триразовим володарем зірки Мішлен, найголовнішої нагороди ресторанної індустрії. Максим Зорін розповів, що мріє відкрити свій власний ресторан у Парижі.

Здобувачі з великим інтересом слухали розповідь, багато чого дізналися в рамках дисциплін «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства». На жаль, час сплинув дуже швидко і Максим не встиг відповісти усім зацікавленим слухачам на їх запитання.

Наші здобувачі в котрий раз впевнились, що вони обрали дуже цікаву професію, що наполегливим навчанням, старанною працею можна здійснити свою саму заповітну мрію! 

Дякуємо Максиму за таку мотивацію для наших здобувачів та чекаємо на нові зустрічі!

Онлайн зустріч відбулася на платформі Zoom, завдяки співпраці кафедри міжнародного туризму, готельно-ресторанного бізнесу та іншомовної підготовки з Центром франкомовних програм.

Більше про подію тут.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52