Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Захист магістерських робіт 2023

Захист кваліфікаційної роботи – найбільш відповідальний момент за весь період навчання в університеті. На кафедрі міжнародної торгівлі і підприємництва Університету імені Альфреда Нобеля захист магістерських робіт відбувся.

В цьому році – це дистанційний формат. Представлено проєкти розвитку бізнесу на різних цільових ринках, за форматів офлайн і онлайн торгівлі, автоматизації бізнес-процесів в умовах цифровізації економіки, формування попиту за невизначеного зовнішнього середовища, удосконалення логістичних процесів та інші корисні для господарюючих суб’єктів розробки.

І хоча це було тринадцяте в історії кафедри засідання екзаменаційної комісії, але воно пройшло вдало для всіх магістрів-випускників, що виконували свої роботи в Україні, країнах Європи та Азії.

Ще важливим було те, що головою екзаменаційної комісії був перший випускник (2003 року) Ростислав Газімагомєдов, фундатор декількох бізнесів, директор ТОВ «Овочевий світ», який достатньо високо оцінив рівень представлених досліджень.

Успішної життєвої дороги, кар’єрного зростання під мирним небом!

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52