Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Заняття на виробництві

25 жовтня в рамках дисциплін «Організація ресторанного господарства», «Організація обслуговування напоями», «Барна справа» здобувачі 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Університету імені Альфреда Нобеля з викладачами кафедри підприємництва доц. Захаровою С.Г. та ст. викл. Скачковою О.А. відвідали крафтову пивоварню «Пивний простір».

Здобувачі ознайомилися з повним технологічним циклом приготування пива, оглянули виробничі потужності та офісні приміщення компанії. Окрема подяка – пану Михайлу, справжньому професіоналу, за цікаву екскурсію в музеї пива, де ознайомилися з історією пивоваріння з часів Катеринослава до сучасності.

Чекаємо на нові зустрічі та цікаві екскурсії на підприємства готельно-ресторанного бізнесу міста.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52