Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Замкова Анастасія, студентка спеціальності «Міжнародні економічні відносини», про навчання у Віденському економічному університеті економіки і бізнесу, Австрія

Мені дуже сподобався програма обміну у Віденському економічному університеті економіки і бізнесу протягом семестру. Я отримала багато нового досвіду. Навчання дуже захопливе і цікаве, я отримала знання не тільки в теорії, а і в практиці, які я одразу могла застосувати в університетських проєктах. Була можливість обмінюватись знаннями й працювати разом у групі з іншими іноземними студентами. Завдяки цьому досвіду я розширила свій кругозір, дізналась більше про культуру інших країн і тепер можу застосовувати свої нові знання. У свій вільний час я відвідувала заходи організовані для студентів за обміном, де ще більше можна було зануритись в спілкування з іноземцями та обмінятись досвідом. До того ж я відвідувала різні історичні місця Відня і захоплювалась архітектурною красою цього міста. Також я мала можливість мандрувати по іншим країнам Європи.

Я майже не стикалась з проблемами, а якщо вони й були, то їх легко можна було вирішити й завжди знаходяться ті, хто допоможе. Єдине, щоб я хотіла додати це те, що треба завчасно шукати житло, щоб отримати бажаний варіант.

Я б хотіла порадити майбутнім учасникам обирати предмети, які можна перезарахувати в українському університеті, бо дуже складно поєднувати навчання у двох університетах одночасно. Також рекомендую більше знайомитись з іноземцями й ходити на заходи організовані для студентів за обміном. Так ви можете знайти багато нових друзів з різних куточків світу. Не бійтесь спілкуватись з іноземними викладачами й просити в них поради, вони з задоволенням дадуть відповідь на ваші запитання. Вмійте правильно організувати свій час, щоб балансувати між навчанням і вільним часом.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52