Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Базилєва Влада, студентка спеціальності «Право», про навчання у Віденському економічному університеті, Австрія

Навчання у Віденському економічному університеті перевершило мої очікування. Протягом семестру обміну я вивчала п’ять різних дисциплін і на кожній отримала багато нових знань й покращила рівень англійської. Також у мене було багато можливостей поспілкуватися та попрацювати в групах зі студентами з інших країн, в результаті чого ми змогли обмінятися нашими знаннями й розширити кругозір. Обмін дав мені змогу дізнатися багато нової цікавої інформації, яку я зможу застосовувати в різних сферах свого життя й подарував неймовірне оточення.

У свій вільний час я відвідувала різні заходи від університету для студентів обміну, подорожувала. Також я вивчала найкращі місця Відня, щоб краще зрозуміти країну та місто, в якому я знаходжусь, поринути в цю атмосферу. Проблем особливо не виникало, треба тільки завчасно шукати житло, щоб отримати бажаний комфорт та місце розташування.

Майбутнім студентам раджу обирати такі предмети, які можна потім перезарахувати в український ВНЗ, адже дуже складно вчитися одночасно на два університети. Також раджу багато спілкуватися з іноземцями, відвідувати заходи від університету, відкривати для себе нові місця, подорожувати й не боятися підходити до професорів щось запитувати, адже вони всі дуже лояльні й завжди допоможуть.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52