Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Рева Марія, студентка спеціальності «Міжнародні економічні відносини», про навчання у Віденському економічному університеті, Австрія

Після проведеного семестру міжнародної мобільності у Віденському економічному університеті (WU) я з упевненістю можу сказати, що це були неймовірні, корисні та захопливі пів року. Університет приємно вразив кількістю різноманітних цікавих дисциплін, які ми самі обирали на поточне навчання. Мені дуже сподобався професіональний викладацький склад, що надає якісну освіту з цікавими підходами та практичними завданнями. Підготовчі курси німецької, круті заходи від організаторів цієї програми, знайомство із країною та її культурою перед початком навчання допомогли краще адаптуватись до іншомовного оточення та незнайомої місцевості.

Але такі програми не тільки про навчання, це про безліч можливостей для розвитку себе як особистості та розширення кругозору. Подорожі, пізнання культури та мистецтва чудової європейської столиці, нові знайомства, практикування англійської із носіями, обмін знаннями та досвідом - усе це гарантувала мені ця програма!

На жаль, я не мала багато вільного часу від навчання, адже майже не обрала предмети, які можна було б перезарахувати у домашньому університеті після приїзду, адже хотілося спробувати багато нового. Тому, для майбутніх учасників раджу бути обережними й не завантажувати себе так, як я. Також, досить складним моментом можуть стати складнощі із бюрократією, адже тут досить незвична для нас система і набагато проблемніше отримати усі необхідні документи, але якщо розібратись, то все обов‘язково вдасться!

Я дуже вдячна за таку можливість та підтримку центру міжнародної діяльності Університету імені Альфреда Нобеля.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52