Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Челядіна Анастасія, студентка спеціальності «Туризм», про навчання у Ряшівському університеті (University of Rzeszów), Польща

Мої враження від обміну змінювались разом з програмою. Спочатку, через велику кількість бюрократії та питань які необхідно було вирішити, було доволі складно емоційно та фізично (втомлювались, бо увесь день ходили вирішували питання). Вже з часом, Жешув (Ряшів) відкрився для мене по-новому, швидше починаєш орієнтуватись та розуміти, що до чого. Так само і з навчанням. Спершу ти не знаєш де, що знаходиться і як вірно себе представити викладачам, а з часом стає легше.

У період програми обміну я встигла відвідати такі міста як Краків та Варшаву. Також, завдяки вільному часу та певних заходів які були розроблені спеціально для студентів, з’явилася велика кількість нових знайомств та друзів.

Приховані проблеми та їх вирішення (для майбутніх учасників)

Завжди перевіряйте чи попередньо некомпостований квиток у вас!!! Бо можна потрапити на великий штраф. Проблеми можуть виникнути на будь-якому етапі вашого перебування закордоном, але не потрібно одразу впадати в паніку чи думати, що виходу немає. Як правило він є, і не один!

Поради для майбутніх учасників

Не бійтеся спитати щось, чи то допомога, питання (навіть якщо вам сказали це декілька разів, краще спитати ще раз, але щоб точно зрозуміти, що від вас хочуть)

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52