Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Приходько Марія Сергіївна, МЕВ-21, Міжнародні економічні відносини, 2 курс, Польща, Університет ім. Леона Козмінського, 4 семестр, 2023 рік

Це був мій перший досвід навчання за обміном. Наразі я дуже щаслива, що наважилася на цей крок. Ці пів року змінили моє бачення світу, мої цінності та загалом моє життя. Нові зустрічі, багато знань, вихід із зони комфорту, пригоди та ріст, як особистості – це все про мій семестр у Польщі.

Я мала змогу навчатися в одному із кращих бізнес-університетів Європи. Дуже сучасні та просторі корпуси і класи, є зона для відпочинку та роботи. У кожного професора був свій підхід до викладання навчального матеріалу. І хоча у мене були деякі пари по 3,5 години, викладач міг правильно розподілити інформацію та розповісти її так, щоб було дійсно цікаво слухати.

Не можу не відмітити рівень організації дозвілля студентів. В Академії Леона Козмінського для цього є спеціальний комітет, який продумує та організовує заходи як для студентів, що вчаться на постійній основі, так і для тих, хто приїхав навчатися за обміном. Музеї, виставки, пікніки на пляжі, кінні скачки, караоке, спортивні змагання - все це та багато чого іншого було організовано для нас.

Я раджу ходити на всі івенти, які організовує для вас університет. Адже так ви познайомитесь з більшою кількістю ваших однокурсників, знайдете друзів і ваше перебування за кордоном стане більш незабутнім.

 Також я б порадила не набирати занадто багато предметів для вивчення і не відкладати всі завдання до останнього. Настане якийсь момент, коли все навалиться на вас сніжним комом, а швидко розібратися з ним не вийде. Тому гарно розподіляйте свій час.

Дуже вдячна Університету ім. Альфреда Нобеля за можливість бути частиною міжнародного суспільства!

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52