Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Засідання Студентського об’єднання з якості вищої освіти «Неформальна освіта – нові можливості чи нові проблеми?»

27 жовтня 2022 року відбулося засідання Студентського об’єднання з якості вищої освіти на тему «Неформальна освіта – нові можливості чи нові проблеми?».

На засіданні розглядалися питання, пов’язані з порядком та процедурами визнання результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та/або інформальної освіти в Університеті імені Альфреда Нобеля.

Присутнім було надано інформацію щодо можливостей кожного здобувача освіти реалізувати власні освітні цілі, розширити індивідуальну освітню траєкторію. Були обговорені питання, пов’язані з видами неформальної освіти, процедурами валідації результатів неформального навчання, термінів для подачі документів та багато іншого.

Члени Студентського об’єднання з якості вищої освіти, які є представниками всіх освітньо-професійних програм, що реалізуються в Університеті, поділились своїми думками та точками зору, спробували сформулювати власні освітні цілі та способи їх досягнення. Інформація сприяла дискусії з питань, що розглядалися.

Департамент дидактики вдячний членам Студентського об’єднання з якості вищої освіти за активну участь та доцільні пропозиції. Далі буде…

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52