Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Досвід взаємодії зі стейкхолдерами: вивчення кращих практик

11 квітня 2023 року, за участі членів Комітету, завідувачів кафедр та гарантів освітніх програм, відбулося чергове засідання Комітету з якості академічних стандартів. Увага присутніх була зосереджена на вивчені існуючого досвіду щодо ефективної взаємодії з усіма групами стейкхолдерів.

В Університеті імені Альфреда Нобеля інтереси та пропозиції зацікавлених сторін постійно досліджуються та враховуються під час формулювання цілей та програмних результатів навчання освітніх програм, формуванні силабусів та освітніх компонентів, удосконалення елементів організації освітнього процесу. Зворотний зв’язок зі стейкхолдерами підтримується через членів створених при кафедрах групах зі змісту та якості освіти, шляхом анкетування, періодичних зібраннях здобувачів, лекторіумах тощо.

За результатами узагальнених матеріалів самоаналізу проведеного гарантами освітніх програм та завідувачами кафедр обрані кращі практики з питання урахування пропозицій стейкхолдерів при формуванні, реалізації та перегляді освітньої програми (у контексті усіх Критеріїв оцінювання якості освітньої програми).

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52