Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Міжнародна акредитація – можливість постійно вдосконалювати та вдосконалюватись

Циклічне зовнішнє забезпечення якості в Університеті імені Альфреду Нобеля є його стратегічним завданням до 2036 року. Університет постійно прагне до забезпечення процесу якості навчання (AoL), щоб «замкнути петлю» навчання та викладання і постійно вдосконалювати свої програми та процеси. А отже, наочно продемонструвати, як зміни в освітній програмі були реалізовані в результаті процесу забезпечення якості навчання.

Зміни у сприйнятті концепції AoL зумовили зміни в процесах картування у 2020-2021 н.р., що призвело до розширення переліку ключових дисциплін освітніх програм (Core Courses) та затвердження відповідних форм Карт освітніх програм (Curriculum maps), охоплених акредитацією Асоціацією з розвитку університетських бізнес-шкіл AACSB, США.

26 квітня 2022 року з метою підвищення якості освітнього процесу та удосконалення проходження процесу акредитації AACSB члени Комітету з якості академічних стандартів Університету імені Альфреда Нобеля розглянули й затвердили Карти освітніх програм, охоплених акредитацією, та перелік ключових дисциплін (Core Courses) до кожної Карти освітньої програми.

Також, під час засідання Комітету, було розглянуто питання щодо відповідності Ліцензійним умовам та Критерію 6 – людські ресурси. Критеріїв оцінювання якості освітніх програм кафедри глобальної економіки та кафедри міжнародної торгівлі і підприємництва.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52