Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Засідання Студентського об’єднання з якості вищої освіти «Академічна доброчесність в освітньому середовищі Університету імені Альфреда Нобеля»

24 лютого 2023 року відбулось чергове засідання Студентського об’єднання з якості вищої освіти Університету імені Альфреда Нобеля. Темою засідання було широке коло питань, пов’язаних з академічною доброчесністю. Члени Об’єднання отримали можливість краще дізнатись про основні принципи дотримання академічної доброчесності, внутрішні нормативні документи Університету, які містять політику, стандарти і процедури дотримання норм академічної доброчесності та шляхи їх використання в освітньому процесі. Завдяки практичній спрямованості засідання здобувачі мали можливість навести приклади дотримання норм академічної доброчесності під час реалізації освітнього процесу, виконання завдань поточного та підсумкового контролю, підготовці наукових робіт на студентські наукові конференції тощо.

Зрозумілість питань, що обговорювались інтерактив, доброзичлива та невимушена атмосфера дозволили зробити засідання цікавим та результативним. Департамент дидактики вельми вдячний здобувачам – членам Об’єднання, за небайдужість та зацікавленість. Далі буде…

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52