Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Конкурс на краще есе слухачів Модулю Жан Моне «Стратегії Європейського Союзу щодо зростання, конкурентоспроможності і процвітання - викладання на освітніх програмах в Університеті імені Альфреда Нобеля»

Для слухачів Модулю Жан Моне було проведено конкурс на краще есе, відповідно до тематики навчальних курсів, що викладаються в рамках Модуля, а саме: «ЄС як модель регіональної інтеграції», «Стратегічні ініціативи ЄС» та «Стратегія цифрового ринку в Європейському Союзі: становлення та розвиток»

Теми есе охоплювали важливі дискусійні питання інтеграції України до Європейського Союзу, Єдиного цифрового ринку, участі України в стратегічних ініціативах ЄС, перспектив розвитку українського бізнесу, цифровізації суспільства, підвищення цифрової грамотності населення та стратегічного планування української економіки. Учасники висловили свою активну позицію щодо європейського майбутнього України. 

Автори кращих есе взяли участь у Круглому столі «Стратегічне управління конкурентоспроможністю в контексті євроінтеграційних процесів» в рамках XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Маркетингове управління конкурентоспроможністю в умовах глобальних викликів», де мали можливість представити свої напрацювання. 

Організаторами Круглого столу були координатори курсів: професор Тараненко І.В., доцент Щолокова А.В., доцент Мостова А.Д. Слухачі презентували результати своїх досліджень. Збірник матеріалів Круглого столу розміщений на вебсторінці проєкту на сайті Університету.

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52