Університету імені Альфреда Нобеля

Гаряча лінія

067-626-25-52

КУЛЬТУРА ЯКОСТІ ОСВІТИ

Проєкт Модуль Жан Моне 2022-2025

До модулю «Стратегії Європейського Союзу, спрямовані на зростання, конкурентоспроможність і добробут – викладання на освітніх програмах Університету імені Альфреда Нобеля» включено три курси, поєднані логічно і змістовно:

  1. ЄС як модель регіональної інтеграції (доц., канд. політ. наук Г.В. Щолокова).
  2. Стратегічні ініціативи ЄС (проф., доктор економ. наук І.В. Тараненко).
  3. Стратегія цифрового (діджитал) ринку ЄС (доц., доктор економ. наук А.Д. Мостова).

Матеріали Круглого столу «Стратегічне управління конкурентоспроможністю в контексті євроінтеграційних процесів». Маркетингове управління конкурентоспроможністю в умовах глобальних викликів: ХІV Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених та студентів, Дніпро, 18 квітня 2023 р. – Дніпро: Університет імені Альфреда Нобеля, 2023. – 42 с.

Збірник містить матеріали, представлені для обговорення слухачами модулю Жан Моне – учасниками Круглого столу «Стратегічне управління конкурентоспроможністю в контексті євроінтеграційних процесів», проведеного згідно з проєктом Еразмус+ Модуль Жан Моне «Стратегії Європейського Союзу, спрямовані на зростання, конкурентоспроможність і добробут – викладання на освітніх програмах Університету імені Альфреда Нобеля» в рамках ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «Маркетингове управління конкурентоспроможністю в умовах глобальних викликів».

У поданих матеріалах розглядаються проблеми формування конкурентоспроможності економік країн ЄС та України в умовах євроінтеграції, на засадах стратегічного планування і цифровізації суспільства.

18 квітня 2023

Оголошено результати конкурсу на краще есе, проведеного серед слухачів Модулю Жан Моне «Стратегії Європейського Союзу щодо зростання, конкурентоспроможності і процвітання - викладання на освітніх програмах в Університеті імені Альфреда Нобеля»

18 грудня 2023

Наукова діяльність за проєктом «Модуль Жан Моне»

14 лютого 2023

Розпочинаємо третій цикл викладання курсів за міжнародним проєктом «Модуль Жан Моне»

11 березня 2024

Під час викладання курсу «Стратегія цифрового ринку в Європейському Союзі: становлення та розвиток» в рамках проєкту кафедри міжнародного маркетингу «Модуль Жан Моне» проведено семінар зі студентами на тему «Перспективи українського бізнесу у ЄС»

8 квітня 2024

Вивчаємо досвід стратегічного планування в ЄС для повоєнної розбудови України

21 квітня 2024

Вебінар «Стратегії конкурентоспроможності ЄС» за проєктом Жан Моне для представників місцевого самоврядування і академічної спільноти

22 квітня 2024

За проєктом Жан Моне відбулася лекція доцента Royal Agricultural University (Великобританія) Людмили Баценко на тему «Digital skills: creating economic growth across Europe»

school and education

Гаряча лінія

067-626-25-52